zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Ziua și antrenorul la CS Zlatna… Radu Andone a preluat banca tehnică

Ziua și antrenorul la CS Zlatna… Radu Andone a preluat banca tehnică

Publicat în 22.08.2018 la ora 12:07

În cele din urmă CS Zlatna va avea un nou tehnician, pe Radu Andone, o întorsătură spectaculoasă de situație! Asta după două săptămâni în care gruparea de pe Ampoi a cochetat cu Adorian Himcinschi și Horațiu Marian, variante vehiculate în ultimele zile în privința băncii tehnice.

Am semnat un contract valabil două sezoane cu Radu Andone și am încredere că vom reuși lucruri frumoase împreună. Era o situație încurcată cu Adorian Himcinschi și Horațiu Marian, preferând, pentru a lămuri lucrurile, să căutăm altă variantă„, a spus Cristian Aron, președintele formației din Zlatna.

În această vară, Radu Andone, ce a activat în Liga a 3-a, la Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia, era anunțat că revine la Metalu Aiud pentru a se ocupa de pregătirea juniorilor A1. Radu Andone va debuta în noua ediție a Ligii a 4-a cu un meci de foc, la Petrești, în fieful principalei pretendente la promovare.

Himcinschi a pus umărul, prin sugestii, la campania de transferuri din această vară, gruparea din munții Apuseni înregimentându-i pe Oniche (Unirea Alba Iulia, ex-Peformanța Ighiu, Industria Galda), Mirca și Cătălina (Euro Șpring), Oct. Pojar, Mura, Diaconu și Al. Lăcătuș (de la Transalpina Șugag, dispărută în această vară). Astfel, Horațiu Marian va continua, sub tutela lui Adorian Himcinschi, la Performanța Ighiu 2014, în dublă calitate, antrenor secund și jucător.

Acest articol a fost citit de 40 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.