zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Meci nebun la Galtiu, cu două penalty-uri ratate: Viitorul Sântimbru – CS Zlatna 2-2 (0-1)

Meci nebun la Galtiu, cu două penalty-uri ratate: Viitorul Sântimbru – CS Zlatna 2-2 (0-1)

Publicat în 01.04.2019 la ora 19:12

Un meci efectiv nebun la Galtiu, în etapa a XVII-a a Ligii a IV-a, între vecinele de clasament Viitorul Sântimbru și CS Zlatna, încheiat egal, scor 2-2 (0-1)!

Aurarii au condus în două rânduri, ambele formații irosind câte o lovitură de pedeapsă. La scorul de 1-2, portarul gazdelor Ov. Barna a parat execuția lui A. Câmpean (65), iar în minutul 87, a fost rândul lui Pojar (CS Zlatna) să intervină la șutul din punctul cu var trimis de B. Ștef (ce putea aduce victoria amfitrionilor), jucător ce a fost eliminat în prelungiri. Echipa lui Ștefan Fogoroși a trecut și al 13-lea val invincibil (ultimul eșec… la Zlatna, 1-2, în 14 septembrie 2018), iar vizitatorii rămân fără succes în retur (trei remize în 4 jocuri, toate cu același scor, 2-2).

Viitorul Sântimbru – CS Zlatna 2-2 (0-1)

Marcatori: E. Hălălae (52), Tănase (72), respectiv Kiraly (40), Al. Greuruş (58) • B. Ştef (Viitorul Sântimbru) a fost eliminat în minutul 90+3 pentru cumul de cartonaşe galbene • Ambele echipe au ratat câte un penalty, oaspeţii în minutul 65 prin A. Câmpean, iar gazdele în minutul 87 prin B. Ştef.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 51 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.