zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Marcel Rusu instalat antrenor principal la CS Zlatna

Marcel Rusu instalat antrenor principal la CS Zlatna

Publicat în 03.10.2019 la ora 11:28

Marcel Rusu este noul antrenor principal al formației CS Zlatna, formație clasată pe poziția a 9-a a Ligii a 4-a. Tehnicianul albaiulian va continua în paralel să activeze la Unirea Alba Iulia, ca și coordonator al Centrului de copii și juniori.

Zlatna înseamnă mult pentru mine, în cariera de jucător. Am petrecut aici aproape două decenii. Nu pot face minuni peste noapte, dar vreau să schimbăm fața echipei și să pun umărul pentru a reuși  rezultate cât mai bune„, a declarat Marcel Rusu.

Gruparea de pe Ampoi este prima din cel de-al 4-lea eșalon care schimbă pe banca tehnică, eșecul, 1-9 la Stremț, însemnând ultimul joc pentru antrenorul Tiberiu Boca.

Fost portar la Minaur Zlatna mai bine de un deceniu, Marcel Rusu a mai lucrat la echipa zlătneană, în calitate de secund al lui Jan Gavrilă, inclusiv în Divizia B.

Marcel Rusu va debuta pe banca noii echipe sâmbătă, pe teren propriu, la ora 16.00, meci fără spectatori, contra Olimpiei Aiud. „Din punct de vedere sportiv nu avem ce să-i imputăm lui Tiberiu Boca, însă avem nevoie de disciplină la echipă, de o mână forte„, a spus Cristian Aron, președintele CS Zlatna.

Acest articol a fost citit de 108 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.