zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Primăria Meteș anunță că s-au finalizat lucrările de modernizare la sistemul de iluminat public stradal al comunei

Primăria Meteș anunță că s-au finalizat lucrările de modernizare la sistemul de iluminat public stradal al comunei

Publicat în 17.07.2019 la ora 16:34

Sistemul de iluminat public stradal al comunei Meteș a fost reabilitat prin înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu unele performante atât din punct de vedere optic, cât și constructiv.

Prin modernizarea vechiului sistem de iluminat se va reduce semnificativ consumul de energie electrica si implicit costurile de utilizare si emisiile de dioxid de carbon.

Proiectul a vizat modernizarea iluminatului public în toate satele componente ale comunei Metes. Sursele de finantare ale proiectului este bugetul local al comunei Metes, iar durata de viata a surselor noi de iluminat este de minim 60 de luni.

“Iluminatul public reprezinta unul dintre criteriile de calitate ale civilizatiei moderne. Acest proiect a aparut si ca o necesitate pentru cresterea gradului de securitate de la nivelul comunitatii noastre. La ora actuală rețeaua de iluminat public este modernizată în proporție de 100% pentru a asigura un climat de siguranță în comună, dar va contribui si la eficientizarea si diminuarea costurilor” a declarat primarul comunei Metes Dan Cosmin Opruta.

Acest articol a fost citit de 28 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.