zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Mijlocaşul zlătnean Andrei Mărginean convocat la lotul naţional al României Under 16, pentru un stagiu de pregătire în Olanda

Mijlocaşul zlătnean Andrei Mărginean convocat la lotul naţional al României Under 16, pentru un stagiu de pregătire în Olanda

Publicat în 28.02.2017 la ora 11:11

După turneul din Cipru şi dubla de pregătire cu Italia, fotbalistul legitimat la CS Zlatna a fost convocat la reprezentativa condusă de Sorin Colceag, pentru un stagiu de pregătire în Olanda, în perioada 5-12 martie, care va cuprinde şi trei jocuri amicale cu Olanda, Norvegia şi Belgia.

Fotbalistul pregătit de Ionel Danciar la clubul din munţii Apuseni va fi prezent la reunirea efectivului tricolor sâmbătă, 4 martie, la ora 12.00, la Buftea. Aflat foarte aproape de a parafa un transfer de senzaţie în Anglia, Andrei Mărginean va fi supervizat în Olanda de reprezentanţi ai echipei Manchester United.

Până în luna iulie când poate semna contractul conform normelor în vigoare, Mărginean va merge în luna aprilie timp de trei săptămâni la Manchester United pentru a trece probele medicale și a se acomoda cu rigorile fotbalului britanic.

Acest articol a fost citit de 21 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.