zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Dubla lui Alin Cîmpean aduce echipa de pe Ampoi la maxim de puncte: CS Zlatna – Olimpia Aiud 2-1 (1-0)

Dubla lui Alin Cîmpean aduce echipa de pe Ampoi la maxim de puncte: CS Zlatna – Olimpia Aiud 2-1 (1-0)

Publicat în 01.09.2017 la ora 22:40

În cea de-a doua etapă a Ligii a IV-a, pe „Minaur”, CS Zlatna a evoluat împotriva echipei Olimpia Aiud, partida, una spectaculoasă, peste nivelul eșalonului, încheindu-se cu victoria gazdelor 2-1 (1-0), golurile fiind înscrise de fotbaliști ce în stagiunea trecută au evoluat în Liga a 3-a, A. Cîmpean (13, 73), respectiv Coltor (50).

O partidă interesantă pe Ampoi, al doilea act disputându-se în nocturnă. Amfitrionii au început excelent și în minutul 13 au deschis deschis scorul. O minge lungă trimisă de Csiki a fost urmărită de căpitanul Alin Cîmpean, care a profitat de eroarea lui Ov. Oniga și a finalizat cu sânge rece din centrul careului, în stil de atacant veritabil.

A urmat un meci alert și și-au intrat cei doi portari în rol. Mai întâi Olaru (CS Zlatna), adus de la Cuprirom Abrud și-a făcut un debut remarcabil și l-a oprit pe Dănciulescu (32). Meciul s-a încins și nici Ad. Rman nu s-a lăast mai prejos și a intervenit în fața lui Biro (35), perioada cea mai încinsă a jocului încheindu-se cu o nouă paradă a lui Olaru, la acțiunea lui Coltor.

• Coltor a restabilit egalitatea

Aiudenii au restabilit rapid egalitatea, în minutul 50, când „fiul risipitor” Coltor a împins mingea în poartă la o respingere a portarului advers, după un șut al lui I. Sas. În minutul 73, iarăși la serviciu Csiki, minge în centrul careului advers, preluare A. Cîmpean, piruetă și șut fără speranțe. Finalul a fost încins, iar a doua egalare a fost ratată de Bălan (85), reluare cu capul alături. Trei minute mai târziu, Olimpia a revendicat un penalty, pentru un henț, însă H. Balea nu s-a lăsat impresionat. CS Zlatna are maximum de puncte după două runde, iar Olimpia rămâne cu zero în dreptul agoniselii din acest sezon.

Acest articol a fost citit de 293 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.