zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Debut cu dreptul la la etapa de zonă a juniorilor C de la Târgu Mureș: CS Zlatna – AFC Odorheiu 3-1 (1-0)

Debut cu dreptul la la etapa de zonă a juniorilor C de la Târgu Mureș: CS Zlatna – AFC Odorheiu 3-1 (1-0)

Publicat în 04.06.2016 la ora 1:31

juniori-c-cz-zlatna-mai-2016CS Zlatna, campioana juniorilor C din județul Alba, a debutat cu dreptul la etapa de zonă de la Tg. Mureș, învingând cu 3-1 (1-0) pe AFC Odorhei Secuiesc.

Pe un teren sintetic, golurile formației de pe Ampoi au fost înscrise de Alexandru Kiraly – două (jucătorul meciului, prima reușită – un eurogol) și Andrei Crăciun, adversarii egalând la un moment dat din penalty.

Am debutat cu dreptul la acest turneu și vom lupta pentru calificarea în finală cu Inter Star Sibiu. Consider că avem cea mai bună echipă a zonei și ne dorim să dovedim acest lucru și în meciul decisiv al grupei„, a declarat antrenorul Ionel Danciar, cel care pregătește invincibila echipă CS Zlatna alături de Alexandru Kalanyos.

CS Zlatna: Lazăr – Nistor, Bîrlog, Soos, Tontea, Bradu, Mărginean, Roșu, Truță, Crăciun, Kiraly; au mai intrat Cărăbeț, Pușcău.

Zlătnenii joacă sâmbătă, de la ora 18.00, întâlnirea decisivă, Inter Star Sibiu, adversarii având la îndemână și varianta egalului.

În celălalt meci al grupei, Inter Star Sibiu – AFC Odorheiu Secuiesc 3-0 (la „masa verde”), partida nedisputându-se întrucât formația din Harghita nu a avut documente decât pentru 7 jucători!

Program:

• vineri, 3 iunie, ora 18.00, AFC Odorheiu Secuiesc – CS Zlatna 1-3 (0-1); • sâmbătă, 4 iunie, ora 18.00, CS Zlatna – Inter Star Sibiu; • duminică, 5 iunie, ora 11.00, finala etapei de zonă între primele două clasate din grupe

Acest articol a fost citit de 49 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.