zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » CS Zlatna s-a calificat la turneul semifinal al Juniorilor A1

CS Zlatna s-a calificat la turneul semifinal al Juniorilor A1

Publicat în 11.06.2018 la ora 7:59

CS Zlatna a reușit o calificare de senzație la turneul semifinal al juniorilor A1, cu toate că a pierdut cu 3-4 (1-2), partida retur, de la Săcele, cu Precizia, vicecampioana națională de anul trecut la această categorie de vârstă!

Campioana județului Alba a acces în etapa superioară grație golurilor mai multe marcate în deplasare, după ce, pe Ampoi a învins cu 2-1. Campioana județului Alba își va depune candidatura pentru organizarea pe Stadionul „Minaur” a turneului semifinal din 15-20 iunie, iar decizia va fi dată de FRF în 12 iunie.

Este a doua reprezentantă a Albei, după CSȘ Blaj, la juniori B1, ce depășește faza eliminatorie interjudețeană.

• Candidatură pentru turneul semifinal

În Brașov, amfitrionii s-au aflat mereu în avantaj, la diferență minimă, însă echipa condusă de Alin Cîmpean a egalat de fiecare dată, în trei rânduri, prin golurile marcate de Bradu (penalty, 31), Bustan (59) și Truță (74) – eurogol, ce a restabilit egalitatea la 3. „Am întâlnit o echipă superioară în teren, însă experiența acumulată la nivel de Liga a 4-a de echipa noastră și-a spus cuvântul. Este cea mai importantă performanță obținută de această generație talentată la nivel de juniori, o calificare a jucătorilor și antrenorilor, a lor și numai a lor. Felicitări„, a declarat Cristian Aron, președintele clubului de pe Ampoi.

CS Zlatna: Iviniș – Al. Greuruș, Negrea, Bradu, Tontea, Truță, Bustan. Cărăbeț (Pușcău), Kiraly (An. Greuruș),  D. Cristea (Adam), Gîta (Toma); rezerve Mătășer, Nistor, Novăcean. Antrenor Alin Cîmpean.

Acest articol a fost citit de 21 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.