zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Antrenorul Adorian Himcinschi a preluat conducerea tehnică a CS Zlatna

Antrenorul Adorian Himcinschi a preluat conducerea tehnică a CS Zlatna

Publicat în 14.08.2018 la ora 16:04

Antrenorul Adorian Himcinschi va fi în sezonul viitor pe banca formației CS Zlatna, în Liga a 4-a, gruparea de pe Ampoi anunțându-se o rivală serioasă pentru Sportul Petrești în lupta pentru promovarea în Liga a 3-a.

De altfel, în prima rundă va fi un adevărat derby, sâmbătă, 25 august, la Petrești, Sportul – CS Zlatna! O mutare spectaculoasă care anunță intenții de accedere în eșalonul terț dinspre echipa ce evoluează pe “Minaur”

Fost principal al Unirii Alba Iulia în turul ediției anterioare din eșalonul terț și apoi implicat la CSM Unirea Alba Iulia, Himcinschi s-a aflat în această vară în discuții avansate cu oficialii Performanței Ighiu, asta în cazul în care echipa ar fi continuat în Liga a 3-a. Formația din Munții Apuseni, pregătită campionatul anterior de Vasile Ursu care a ajuns la CSU Alba Iulia, a reușit și câteva transferuri importante în aceste zile, jucători precum Pojar, Mura, Diaconu, Al. Lăcătuș sau B. Găldean, componenți ediția trecută ai Transalpinei Șugag, liderul de toamnă, echipă desființată între timp!

Acest articol a fost citit de 57 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.