zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Traian Ursaleş, consilier județean PMP: „Deviza PNL şi a Guvernului Cioloş = Adio agricultură! Adio subvenţii! Adio autostrăzi! Adio dezvoltare locală!”

Traian Ursaleş, consilier județean PMP: „Deviza PNL şi a Guvernului Cioloş = Adio agricultură! Adio subvenţii! Adio autostrăzi! Adio dezvoltare locală!”

Publicat în 19.08.2016 la ora 14:12

Clement-Negrut-Traian-Ursales-aug-2016Guvernul Cioloş, susţinut de marele PNL (care devine din ce în ce mai mic) se dovedeşte a fi mult mai de stanga decat un Guvern de dreapta, făcand mult rău Romaniei pe termen mediu şi lung.

Acest lucru reiese de la ultima rectificare bugetară, cand Guvernul  ,,liberal” a tăiat bani de la Ministerul Transporturilor (383 milioane lei), deşi România are mare nevoie de autostrăzi; de la Ministerul Culturii (194 milioane lei); de la Ministerul Agriculturii (168,4 milioane lei), deşi agricultorii români nu şi-au primit subvenţile cuvenite pe anul 2015 şi de la Ministerul Dezvoltării (130,8 milioane lei), deşi administraţiile locale au multe proiecte în derulare şi ar avea nevoie de bani ca de aer. Un plus de 2,8 miliarde lei a primit Ministerul Muncii, în scopul achitării salariilor şi ajutoarelor sociale.

Aşadar Guvernul Cioloş – un Guvern liberal (susţinut de liberali), aplică o politică de stanga şi în defavoarea dezvoltării Romainiei şi mai ales în defavoarea agriculturii roamnesti. Oare reprenezntanţii PNL, nu au niciun cuvant de spus? Domnilor  liberali luaţi poziţie, dacă vreţi să nu vă pierdeţi identitatea! Sau poate urmăriţi refacerea USL-ului. Noroc că nu mai este mult pană la alegerile parlamentare, cand românii au şansa să scape de acest Guvern şi de cei care îl susţin neconditionat.

Cu respect,
Traian-Nicolae Ursaleş – consilier judeţean PMP

Acest articol a fost citit de 64 ori

2 Comentarii la Traian Ursaleş, consilier județean PMP: „Deviza PNL şi a Guvernului Cioloş = Adio agricultură! Adio subvenţii! Adio autostrăzi! Adio dezvoltare locală!”

  1. strujac Răspunde

    19.08.2016 la 17:58

    IAR a iesit strujacul din Presaca sa si DEA El cu parerea. El care se lauda mai ceva ca si Ceausescu cu ” maretele lui realizari”…cum va fi El ales cu peste 50% …doar ca cetatenilor din comuna una Metes nu sunt toti retardation,precum ii credeam doftoru de daca maca si din fericiti ne a scapat Dumnezeu de El IAR in present marele professor doctor este seful soferilor la pomponio…El cu multe facultati este slujbas la patron numarand cursele soferilor…sigur ii va iesi rezultatul in urma unei formule chimice,ca doar d’ AIA are doctoratul in chimie. El vorbeste despre agricultura .,.El care nu e in stare sa DEA mancare la vacile din propria ograda care noroc ca a dat Dumnezeu ploaie si iarna de au ce manca .,..in primavara mureau pe capete,de foame…ziceai ca sunt iesite din lagare…cadeau de pe picioare…IAR pentru iarna viitoare nu le vad bine…ca doftoru nu mai are ” alegatori” care sa ii stranga fanu!!! Oile si ele deasemenea sunt doar niste aratari care nu seamana a ovine…IAR doftoru bate ciobanii prin sat,la lasarea serii…pe ulitele satului!!! A inceput Campania electorala,doftore??? Popa ce ti a ghicit ??? Iesi parliamentar??? Stimabilul doftor mergea la ghiciti la un preot..laudandu se ca I a prezis ca iese primar….apoi ameninta in stanga si in dreapta …ca rivalii lui,care L au tradat nu ajung Craciunul. Doamne fereste de asa in personaj!!!! Acum isi da El cu parerea si cica va ajunge parlamentar…sau nu mai stiu exact cred ca si presedintele tarii..perfect…sau toate odata…alo salvarea!¡!! Doftoru de tinichea daca e asa destept de ce nu si a facut o firma pe care sa o conduca …sa demostreze ca e cel mai bun…El care zicea ca nu a avut si nu va avea niciodata sef!!! Cum sa fi slujbas la patron?¿? Si acolo L a agatat Cristi opruta…sa nu credeti ca a fost angajat in urma vreunui concurs unde sa si demostreze profesionalismul !!¡ Daca era apt isi cauta macar ceva in domeniul diplomelor cu care se lauda…dar cum sa pui in practical ce AI invatat la acolitii cu examene luate pe vinars si cojoace!!! Poate cand se lasa seara te apuci sa I bati si pe soferii de la pomponio care nu si fac treaba,fura,trag de timp…si nici nu stiu sa se inchine la marele doftor!!! Chiar ar merita cativa batuti…daca tot AI batut ciobanii…hai ca poti si Cu soferii!!!!

  2. mariana Răspunde

    19.08.2016 la 18:14

    Greseala domnilor…Ciolos a fost promovat si laudat cel mai mult de taticul vostru…basescu… Hai alegeri pmp…poate ni se take salariile…pensiile…ca ne este tare dor!!! Niciun guvern pana la cel a lui basescu nu a taiat salariile,pensiile si nici nu au reusit performanta de a mai fura atat de mult!!! Stimabilul ursales stie cat a furat si el,IAR acum cand nu mai are ce ” mulge”de la stat… I au mai ramas doar vacile lui raioase care pica de pe picioare…dar care n au lapte!!!! Deci credeti minciunile unui nimeni de pe drum!!¡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.