Rămâi conectat

Politică

Florin Cîțu, după ce Silviu Ponoran a semnat pentru demiterea lui Klaus Iohannis: „Atunci când oamenii acționează împotriva partidului, nu rămân membri de partid”

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Președintele PNL, Florin Cîțu, a spus astăzi, la Alba Iulia, într-o conferință de presă, că că politicienii PNL care semnează pe listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis nu mai au ce căuta în partid.

Declarația vine după ce Primarul oraşului Zlatna, liberalul Silviu Ponoran, unul din cei mai longevivi edili din judeţul Alba, a semnat pe listele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) pentru demiterea preşedintelui.

„Vom discuta în partid. Atunci când oamenii acționează împotriva partidului, nu rămân membri de partid”, a spus Florin Cîțu.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Politică

PNL Alba, după ce primarul Silviu Ponoran a semnat listele AUR pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Un episod politic absolut nefericit”

zlatnainfo.ro

Publicat

în

PNL a fost și va rămâne un partid în care libertatea de opinie e importantă și prezentă de la dezbatere până la decizie. Pentru absolut orice membru!

Dar de aici și până la asocierea directă, publică, inclusiv prin semnătură, a unui liberal cu o formațiune ale cărei acțiuni ridică mari semne de întrebare, este cale lungă și denotă o deviere de la verticalitate, mai ales în ochii celor care te cunosc de o viață.

Gestul colegului nostru, primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, de a semna pe lista AUR, pentru demiterea președintelui Klaus Iohannnis, reprezintă, înainte de orice, un episod politic absolut nefericit.

Apetitul domnului Ponoran pentru AUR, partid care se joaca de-a demiterea președintelui într-o perioadă în care prioritățile sunt cu totul altele, îl plasează, din păcate, nu într-o „scăpare” de acceptat, cât într-o „ieșire” radicală unilaterală, dincolo de opțiunea colegilor de filială sau de valorile PNL. Un episod public calculat și provocat de dragul scandalului și diversiunii de pionii locali ai unui partid oportunist și speculant ce s-a folosit de orice prilej pentru a manipula, fără nicio soluție reală pentru români în cea mai grea perioadă pe care o traversează, ca toate țările din lume, România.

Îi respectăm primarului Zlatnei valul de încredere pe care îl are, de câteva mandate, din partea concetățenilor. Îi recunoaștem munca uriașă depusă pentru realizarea atâtor proiecte, despre care chiar și domnului primar ar trebui să-i fie clar că sunt rezultatul implicării și susținerii PNL . Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment și a trecut linia atât de bine delimitată care desparte un cetățean cu drept de vot de un politician votat de oameni sub sigla PNL.

Biroul de presă al PNL ALBA


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran discurs alături de George Simion, liderul AUR: „Vreau binele țării, nu circul de acum”

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Primarul liberal al orașului Zlatna a provocat în acestă seară o surpriză de proporții, după ce a semnat listele AUR de demitere a președintelui Iohannis, în prezența liderului acestei formațiuni, George Simion.

Primarul a susținut și un mic discurs înainte de a-și pune semnătura pe document, spunând ce deși este dintr-o familie de liberali, își dorește binele acestei țări, nu circul de care are România parte acum.

„Continuăm să facem lucruri pentru oameni și pentru țara asta și sper că vom continua împreună să facem lucruri minunate. Nu cu partide istorice care vând România, care și-au bătut joc de România. Eu sunt într-o familie de liberali, dar care vreau binele țării, nu circul de acuma”, a spus primarul Silviu Ponoran.

„Domnule primar noi strângem semnături aici pentru a-l trimite acasă pe primul turist al României, dacă semnați și dumneavoastră aveți aplauzele noastre. Ușor ușor și cei de la PNL semnează și-l dau jos pe Iohannnis”, a spus liderul AUR, George Simion.

În aplauzele și uralele celor prezenți la miting, primarul Silviu Ponoran a semnat lista pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Primarul Silviu Ponoran a semnat petiția inițiată de AUR pentru DEMITEREA lui Klaus Iohannis

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Unul dintre cei mai vechi și mai vizibili primari ai PNL din județul Alba a semnat listele AUR pentru demiterea președintelului Klaus Iohannis.

„Am spus de acum câțiva ani. Nu mi se pare normal ca un asemenea om să fie președintele României. Iubesc poporul român, demnitatea lui și tot ce am făcut am făcut pentru România”, a spus primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran.

Acest fapt a fost făcut public de către deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, care a postat pe facebook o fotografie în care apare primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, lângă un tânăr cu un cu un clipboard in mână.

”Primarul PNL din Zlatna, a semnat alaturi de colegii mei din AUR , pentru demiterea lui Iohannis! Fără cuvinte!”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe facebook.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna