zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Reabilitarea DJ 705 Almaşu Mare – Zlatna, amânată din cauza lucrărilor la Autostrada Sebeş – Turda

Reabilitarea DJ 705 Almaşu Mare – Zlatna, amânată din cauza lucrărilor la Autostrada Sebeş – Turda

Publicat în 19.07.2017 la ora 12:36

Consiliul Judeţean Alba nu va întreprinde lucrări de reabilitare a carosabilului pe DJ 705 Almaşu de Mijloc – Almaşu Mare – Zlatna până nu vor fi finalizate lucrările la Autostrada Sebeş – Turda, a declarat preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Consilierii judeţeni au aprobat creşterea valorii de inventar a DJ 705 ca urmare a finalizării şi recepţionării, la sfârşitul lunii aprilie, a lucrărilor la obiectivul de investiţii “Consolidare terasamente şi asigurarea stabilităţii versanţilor pe drumul judeţean DJ 705, de la km 43+228- km 43+263 şi de la km 44+428- km 44+463, judeţul Alba”, executate în cadrul contractului de lucrări nr. 7335/26.04.2016, încheiat între judeţul Alba prin Consiliul Judeţean Alba şi Wasphalt LTD Londra – Sucursala Cluj-Napoca. Valoarea totală a lucrărilor de consolidare terasamente şi asigurare stabilitate versanţi se ridică la suma de 1.815.459,38 lei. ”Nu ne vom apuca de lucrări decât după ce vor fi finalizate lucrările la autostradă din două considerente: primul – dacă ne-am apuca acum de lucrări am încurca circulaţia, al doilea – dacă le-am face (n.r. – lucrările), în 3-4 luni s-ar alege praful de drum, pentru că cei care transportă piatră de la carierele din zonă pentru autostradă nu ţin cont de nicio regulă”, a precizat Ion Dumitrel, răspunzând astfel la întrebarea consilierului judeţean PMP Traian Ursaleş, care a adus în discuţie starea foarte proastă a DJ 705.

I. P.

Acest articol a fost citit de 4995 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.