zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Peste 650 de locuitori din Ampoița se vor putea branșa, începând de anul viitor, la rețeaua de apă potabilă

Peste 650 de locuitori din Ampoița se vor putea branșa, începând de anul viitor, la rețeaua de apă potabilă

Publicat în 10.05.2018 la ora 14:55

Peste 650 de locuitori ai localității Ampoița, din comuna Metes vor beneficia, de anul viitor de apa potabilă la robinete. Lucrările pentru introducerea apei potabile, vizează toata  raza localității Ampoița, astfel toți ampoițeni, se vor putea branșa la rețeaua de apă.

Investiția se realizează din fondul de investiții aflat la dispoziția Asociației Apa Alba, contribuția Primăriei Meteș și aportul Consiliului Județean Alba, până in prezent fiind alocați 450.000 de lei.

Lucrările se realizează prin foraj, astfel structura și calitatea asfaltului nu vor fi afectate.

“A fost imperios necesar introducerea apei potabile în localitatea Ampoița, având in vedere că în multe locuri din zonă, apa nu este în parametri. În cursul anului 2018 se va finaliza și proiectul pentru introducerea apei pe Valea Meteșului, și aici avem o problemă, apa este tot mai puțină in fântâni. Însă, ce mă bucură, este faptul că proiect cu proiect si cu pași mărunți dar siguri aducem comuna Meteș acolo unde ii este locul.”

Acest articol a fost citit de 33 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.