zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Îl cunoşteţi pe mincinosul Dan Simedru? Un om fără recunoştinţă, care, probabil, va ieşi curând din politică, spre binele cetăţenilor judeţului Alba!

Îl cunoşteţi pe mincinosul Dan Simedru? Un om fără recunoştinţă, care, probabil, va ieşi curând din politică, spre binele cetăţenilor judeţului Alba!

Publicat în 26.02.2016 la ora 11:00

ursales-ianuarie-2016Văd că domnul deputat Dan Coriolan Simedru mă face trădător, pentru că nu am acceptat să candidez din partea PNL-ului, motiv pentru care vreau să-i reamintesc că eu am fost membru al PDL şi un băsist declarat, încă din 2004, şi niciodată nu m-am simţit liberal.

Da, într-adevăr, îi respect pe majoritatea liberalilor din judeţul Alba, care sunt oameni de caracter, dar nu pot respecta un om ca dl. Dan Simedru, care nu a făcut absolut nimic din ce a promis în campania electorală din 2012. Iată câteva promisiuni neonorate ale acestui om care a ajuns deputat de prea multe ori, şi care se află la ultimele 10 luni de mandat de deputat din viaţa lui: „revigorarea industrială a orașelor Cugir și Zlatna”, „crearea de locuri de muncă în aceste zone”, „reabilitarea spitalului din Cugir și a celui din Zlatna”, „includerea nodului rutier de acces la autostradă pentru Cugir” şi multe alte promisiuni. Ce a făcut din toate aceste promisiuni? NIMIC! Doar a minţit cetăţenii Colegiului Cugir Zlatna. Cum se numeşte un om care minte? MINCINOS!
Vreau să vă mai arăt o altă faţă a acestui om, ajuns mare deputat. În 2012, venea la mine acasă, să-l ajut să iasă deputat, spunându-mi cum colegii dânsului nu-l mai vor deputat. La acea vreme era un „paria” în PNL Alba, iar acum vine să dea lecţii. Vă rog uitaţi-vă la rezultatele alegerilor din 2012 şi o să vedeţi că dacă luăm voturile obţinute de USL în Meteş, „marele om politic” Dan Simedru avea o mare şansă să nu iasă deputat.
Domnule Simedru, care este RECUNOŞTINŢA dumneavoastră faţă de mine pentru faptul că v-am ajutat la alegerile din 2012? Aţi auzit de cuvântul RECUNOŞTINŢĂ? Dar de expresia să-mi ţin cuvântul dat? Domnule Simedru, ar fi trebuit să-mi fiţi recunoscător (pentru ajutorul primit de la mine) şi să-mi purtaţi RESPECT toată viaţa! Dar eu vă înţeleg, deoarece  de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere! Domnule Simedru, în încheiere, vă doresc o ieşire grabnică (că ruşinoasă oricum este) din politică, pentru că acest lucru este în interesul cetăţenilor judeţului Alba.

Traian Ursaleş,
primarul comunei Meteş

Acest articol a fost citit de 90 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.