zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Dan Simedru, deputat PNL: „Traian Ursaleș este un trădător care a ajuns să fie marginalizat total de liberali”

Dan Simedru, deputat PNL: „Traian Ursaleș este un trădător care a ajuns să fie marginalizat total de liberali”

Publicat în 12.02.2016 la ora 19:21

Dan-Simedru-feb-2016Astăzi, într-o conferință de presă organizată la Alba Iulia, liderul liberal Dan Simedru a afirmat că primarul din comuna Meteș – Traian Ursaleș este un trădător, un paria în PNL Alba.

Întrebat de jurnaliști cu privire la situația politică în care se află Traian Ursaleș, deputatul de Alba a spus că deși nu a fost încă dat afară din partid, primarul comunei Meteș face obiectul unei discuții în cadrul PNL, care  nu a fost încă tranșată. Simedru a mai spus că așteaptă ca Ursaleș să își dea demisia din partididul cu care a câștigat alegerile.

“Nu l-am dat afară! (n.r. Traian Ursaleș, primar PNL Meteș). Este însă un paria în PNL. Un trădător care a ajuns să fie marginalizat total de liberali. Și-a exprimat intenția de a candida pentru un alt partid. Așteptăm să își depănă demisia de onoare”, a declarat Dan Simedru.

O decizie finală a conducerii PNL Alba nu ar fi fost încă luată întrucât, potrivit legii, un primar își poate păstra funcția în care a fost ales dacă este dat afară din partidul cu care a câștigat, putând astfel să treacă la un alt partid în timpul exercitării mandatului. Dacă în schimb demisionează din partid, acesta își pierde automat și funcția de primar.

Acest articol a fost citit de 21 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.