zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Asociația de Turism și Ecologie Trascău Corp din Zlatna și-a făcut public calendarul activităților pentru această perioadă

Asociația de Turism și Ecologie Trascău Corp din Zlatna și-a făcut public calendarul activităților pentru această perioadă

Publicat în 17.04.2015 la ora 15:31

drumetieToți iubitorii de concursuri și drumeții montane vor avea ocazia, în lunile de primăvară, să participe la mai multe acțiuni în natură. Asociația de Turism și Ecologie Trascău Corp Zlatna a anunțat care este programul acestora în următoarele luni.

Astfel în perioada 24-26 aprilie va avea loc Sărbătoarea „Sângeorzul de la Cetea – Concurs de Turism & Mountain Bike”, în perioada 1-3 mai se va desfășura la Rimetea, Concursul Național de Drumeție Montană PerPedes, iar în week-end-ul următor, în perioada 8-10 mai va avea loc Sărbătoarea Narciselor de la Negrileasa.

Președintele asociației montane din Zlatna, Adrian Puiuleț, declară că la toate aceste acțiuni sunt așteptați iubitorii de natură și membrii asociației care mai ales în zona Negrileasa, vor asigura și activități de protecție și conservare a ariei naturale protejate, unde cresc narcisele.

Acest articol a fost citit de 230 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.