zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Zlatna – membru fondator al Asociației ”Forumul Montan din România” – Filiala Alba

Zlatna – membru fondator al Asociației ”Forumul Montan din România” – Filiala Alba

Publicat în 19.07.2015 la ora 11:00

primarie-zlatna-nouOrașul Zlatna va participa ca membru fondator la constituirea Asociaţiei ”Forumul Montan” din România-Filiala Alba, persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, apolitică, având ca scop fundamental dezvoltarea durabilă montană și protejarea populației și a mediului montan din România.

Aleșii locali din Zlatna au aprobat plata, din bugetul local, a taxelor aferente formalităţilor de înregistrare a asociaţiei. Primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran, a fost împuternicit pentru a semna, în numele oraşului Zlatna, actele care decurg din asociere. Aurel Todorescu Aurel, din satul Galați, a fost împuternicit să îndeplinească procedurile prevăzute de lege pentru înregistrarea asociației la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor de pe lângă grefa Judecătoriei Alba Iulia.
Consilierii locali au aprobat și construirea unui refugiu montan, în extravilanul oraşului Zlatna, în zona Săruni, pe parcela 3423, nr. cadastral 72140 cu suprafaţa totală de 24.807 mp, proprietar tabular fiind Asociaţia de Turism şi Ecologie Trascău Corp. Beneficiarul construcției este ATE TRASCĂU – CORP ZLATNA, iar proiectantul este SC CAPITEL PROIECT SRL.

N. I. T.

Acest articol a fost citit de 161 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.