zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Un bătrân din Ampoița a ajuns la spital după ce a căzut de pe scară

Un bătrân din Ampoița a ajuns la spital după ce a căzut de pe scară

Publicat în 21.10.2014 la ora 22:37

ambulanta_smurdUn bătrân în vârstă de 62 de ani din Ampoița a fost internat la Secția de Neurologie a Spitalului Județean Alba cu traumatism la coloană în zona gâtului, după ce a căzut de la înălțime direct pe spate de pe o scară, în timp ce curăța ieri un pom din grădină.

După accident, primele îngrijiri medicale le-a primit din partea unui echipaj SMURD chemat la fața locului. Purtătorul de cuvânt al Secției de Urgențe, Denisa Marinescu, declară că medicii de la SMURD l-au găsit pe bărbat în stop cardio – respirator, dar au reușit să-l țină în viață după procedurile de resuscitare. După stabilizarea pacientului, medicii l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia cu traumatism la coloana vertebrală cervicală. Pacientul a rămas internat pe Secția de Neurochirurgie. Leziunile la coloana vertebrală sunt deosebit de periculoase, iar în multe dintre cazuri persoanele accidentate pot rămâne cu sechele sau chiar paralizate.

Acest articol a fost citit de 674 ori

Un Comentariu la Un bătrân din Ampoița a ajuns la spital după ce a căzut de pe scară

  1. IOANA Răspunde

    27.10.2014 la 11:55

    Ar fi tare bine din partea “ziaristilor” care au redactat acest articol sa incerce macar sa dea dovada de mai mult profesionalism si sa verifice din mai multe surse ponturile care le primesc inainte sa publice un articol. Fac parte din familia domnului si fara rautate va scriu ca doar jumatate din cele scrise in articol sunt adevarate.V-as ruga ca pe viitor sa nu mai considerati o persoana de 62 de ani ca fiind batrana (batrani sunt cei trecuti de 70-75 de ani care au nevoie de o ajutor pentru a se intretine, nu cei care inca sunt in putere, lucreaza si se descurca fara ajutor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *