zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Un bărbat de 54 de ani a decedat la trei zile după ce a fost atacat de un mistreț, la marginea orașului Zlatna

Un bărbat de 54 de ani a decedat la trei zile după ce a fost atacat de un mistreț, la marginea orașului Zlatna

Publicat în 03.04.2018 la ora 12:32

Un bărbat din Zlatna a decedat ieri, 2 aprilie 2018, la Spitalul Județean de Urgențe din Alba Iulia, după ce înainte cu trei zile a fost atacat de un mistreţ.

Incidentul s-a petrecut pe strada Doinei, într-o zonă mărginaşă a oraşului Zlatna, numită de localnici Valea lui Lal.

Bărbatul. C. D. (54 de ani) s-ar fi aflat pe stradă, alături de altă persoană, în momentul în care un mistreţ l-a atacat, rănindul în zona coapsei.

Cel mai probabil, animalul a ajuns în apropierea zonei locuite, în căutare de hrană, dar a fost observat şi hăituit de mai mulţi câini.

Bărbatul a fost internat la secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba şi a murit luni, în jurul orei 11.00. Ar fi avut condiţii medicale preexistente, ceea ce însemană că suferea deja de o boală, iar muşcătura mistreţului i-a agravat situaţia.

„A pierdut foarte mult sânge. Nu doar că i s-a umplut cizma, ci a curs şi pe lângă încă pe atât. A fost dus la Spitalul din Zlatna, de vecini, pentru a nu mai aştepta ambulanţa, iar apoi a fost transferat la Alba Iulia. Mistreţul l-a atacat, şi-a băgat colţii în el de i-a sfârtecat piciorul până la os, iar apoi l-a trântit la pământ. Eu sunt vecin cu el. Mâine vine copilul de la şcoală şi sunt la serviciu. Eu ce fac?”, a povestit un localnic din Zlatna.

La rândul său, primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, a declarat că trebuie luate măsuri în privinţa mistreţilor, având în vedere că au ajuns să atace oamenii pe străzi.

„E grav că, după mitinguri pe care le-am făcut acum trei ani, şi câte am mai făcut, mistreţii atacă oamenii pe stradă. Trebuie făcut totuşi ceva. Sunt lucruri care mi se par grave, să scape aşa echilibrul de sub control”, a spus Silviu Ponoran.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 650 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.