zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Trei tineri din Zlatna au spart un depozit și au sustras produse alimentare în valoare de peste 34.000 de lei

Trei tineri din Zlatna au spart un depozit și au sustras produse alimentare în valoare de peste 34.000 de lei

Publicat în 08.01.2014 la ora 13:00

masina_politie_logan_teiusPoliţia oraşului Zlatna a fost sesizată, în cursul zilei de ieri, de către administratorul unei firme din oraş, cu privire la faptul că în perioada 30 decembrie 2013 – 3 ianuarie 2014, din depozitul societății au fost sustrase mai multe produse alimentare.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe principalii suspecţi de comiterea furtului, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, toţi din Zlatna, angajaţi ai societăţii păgubite.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că aceştia, folosind chei potrivite, au pătruns în repetate rânduri în depozitul societăţii de unde au sustras bunuri în valoare de 34.405 lei pe care ulterior le-au valorificat la diverse persoane.

Până în prezent, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Zlatna, s-a reușit recuperarea prejudiciului în proporţie de 30 %.

Pe numele celor 3 suspecţi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale şi recuperării integrale a prejudiciului.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 401 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.