zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Transparenţă totală la Primăria comunei Meteş

Transparenţă totală la Primăria comunei Meteş

Publicat în 02.03.2016 la ora 11:00

ursales-ianuarie-2016Aşa după cum ne-a obişnuit, la începutul fiecărui an, primarul comunei Meteş, Traian Nicolae Ursaleş, îşi face public raportul de activitate pe anul recent încheiat (2015), pentru a aduce la cunoştinţa cetăţenilor din localitate datele care îi interesează.

Acest raport de activitate este afişat atât în faţa biroului primarului – în sediul Primăriei comunei Meteş, cât şi pe site-ul Primăriei Meteş, respectiv www.primariametes.ro, unde poate fi găsit pe tot parcursul anului. Trebuie spus că raportul de activitate conţine date despre realizările făcute în anul 2015 (2,2 kilometri drum asfaltat în satul Meteş; un nou cămin cultural în satul Văleni; dotarea căminelor culturale din Presaca Ampoiului şi Poiana Ampoiului, precum şi contractarea a noi lucrări de asfaltare în satele Ampoiţa, Tăuți, Meteş, Presaca Ampoiului şi Poiana Ampoiului). De remarcat este transparenţa totală de care dă dovadă în prezentarea veniturilor şi cheltuielilor făcute în anul 2015, precum şi situaţia taxelor şi impozitelor locale încasate în 2015, pe fiecare sat în parte. În ultimul capitol al acestui raport sunt prezentate denumirea celor 268 de dispoziţii date de primar în 2015, precum şi cele 73 de proiecte de hotărâre iniţiate de către primar.
Credem că din punctul de vedere al transparenţei în administraţia publică, exemplul primarului din Meteş poate fi urmat de orice administraţie publică locală din judeţ.

Acest articol a fost citit de 38 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.