zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Transparenţă totală la Primăria comunei Meteş

Transparenţă totală la Primăria comunei Meteş

Publicat în 18.01.2015 la ora 11:00

Traian Ursales primar MetesLa nivelul Primăriei comunei Meteş, primarul Traian Nicolae Ursaleş a impus o transparenţă decizională de invidiat, dat fiind faptul că acesta în fiecare an îşi întocmeşte un raport de activitate, pe care îl afişează atât pe site-ul primăriei (www.primariametes.ro), cât şi în faţa biroului primarului, pentru ca orice cetăţean al comunei să poată cunoaşte activitatea primăriei în anul anterior.

Conţinutul acestui raport de activitate cuprinde atât investiţiile avute la nivelul anului 2014, precum şi alte activităţi venite în sprijinul cetăţenilor, dar şi starea economică şi socială a comunei. De apreciat că în acest raport sunt detaliate toate veniturile şi toate cheltuielile pe care le-a făcut Primăria comunei Meteş în anul 2014, precum şi toate hotărârile consiliului local şi dispoziţiile de primar.
Un capitol aparte pe site-ul primăriei îl constituie rapoartele de activitate ale angajaţilor din primărie, precum şi ale consilierilor locali. Cred că aşa ar trebui să procedeze orice administraţie publică locală care îşi respectă cetăţenii. Felicitări, domnule primar, pentru transparenţa totală practicată la nivel local.

Acest articol a fost citit de 267 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.