zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Traian Ursaleș: „Dacă nu iau 50% din voturi nu voi accepta să rămân primar al comunei Meteș”

Traian Ursaleș: „Dacă nu iau 50% din voturi nu voi accepta să rămân primar al comunei Meteș”

Publicat în 18.03.2016 la ora 12:34

Traian-Ursales-martie-2016Primarul în exercițiu al comunei Meteș, Traian Ursaleș, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă a MP Alba, că nu va accepta să rămână primar al comunei Meteș dacă nu va lua 50 la sută din voturile cetățenilor la alegerile locale, provocându-i pe liberali să procedeze la fel, în contextul în care au cerut alegeri în două tururi.

”Îi provoc pe foștii mei colegi din PNL. Au cerut de fațadă alegeri în două tururi și au votat alături de PSD ca alegerile pentru primar să se desfășoare într-un singur tur. Eu îi provoc la următorul exercițiu, să își asume aceste alegeri din două tururi. Să nu-și valideze primarii care vor ieși cu un procent de sub 50 la sută. Sunt un om de cuvânt. Eu, Traian Ursaleș, dacă nu iau 50% nu voi accepta să rămân primar al comunei Meteș. În maxim o lună o să-mi dau demisia. Dacă nu am 50% la ceea ce am făcut în Meteș înseamnă că trebuie să-mi asum”, a arătat Ursaleș.

Astfel, dacă va lua 49,9% Ursaleș spune că nu va rămâne primar. Acesta a amintit că a luat peste 50 la sută atât la alegerile din 2008 cât și la cele din 2012.

”Pentru un primar în funcție să nu ia 50% plus unu e rușinos. Înseamnă că lumea nu e mulțumită. Eu am venit cu peste 50% și prima și a doua oară când am candidat”, a arătat Ursaleș.

Alegerile locale au loc în 5 iunie 2016.

Acest articol a fost citit de 58 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.