zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Traian Ursaleș: „Conform Statutului PNL, nu mai sunt membru al acestui partid”

Traian Ursaleș: „Conform Statutului PNL, nu mai sunt membru al acestui partid”

Publicat în 26.02.2016 la ora 16:46

Traian-Ursales-candidat-MP-Primaria-MetesConform articolului nr. 22, din Statutului Partidului National Liberal, incepand cu data de 21 februarie 2016, sunt radiat din evidentele Partidului, dat fiind faptul ca in 21 ianuarie, BPL al PNL Metes a propus excluderea mea din randurile Partidului National Liberal (unde am ajuns prin voia altora), iar aliniatul 2 al art. nr. 22 din Statut, spune ca radierea se face de DREPT, de catre BPJ, la propunerea BPL al organizatiei pe teritoriul careia era membru cel in cauza, in urmatoarele cazuri:

a) neplata cotizatiei timp de mai mult de 1 an;
c) aderarea sau sustinerea publica unui alt partid politic sau a unei alte doctrine politice.

La art.26, al.2 litera a, se spune ca sanctiunea excluderii se face, daca membrul de partid a incalcat grav prevederile Statutului aducand atingere principiilor stabilite prin Programul Politic al Partidului, ceea ce eu am facut in mod repetat.

Art.27 din acelasi Statut spune ca sanctionarea cu excluderea din partid se face de catre BPJ, prin Hotarare, la propunerea BPL (propunere care a fost facuta in 21 ianuarie 2016). Aliniatul 3 a aceluiasi articol spune ca BPJ-ul se convoaca in cel mult 30 de zile de la data propunerii BPL, iar hotararea se comunica celui sanctionat in cel mult 5 zile de la adoptare. Asadar, incepand cu data de 21 februarie 2016 sunt radiat de drept din randurile PNL, motiv pentru care vreau sa multumesc BPL Metes, pentru ca au propus excluderea mea din partid, deoarece dragoste cu sila nu se poate face. Apropo, astept a-mi fi comunicata si hotararea BPJ-ului.

Cu respect,
Traian Ursales – primarul Comunei Metes

Acest articol a fost citit de 88 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.