zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Traian Nicolae Ursaleş îşi provoacă foştii colegi din PNL: „Nu o să fiu primar cu mai puţin de 50 la sută din voturi! Faceţi şi voi la fel, şi nu validaţi primari fără credibilitate”

Traian Nicolae Ursaleş îşi provoacă foştii colegi din PNL: „Nu o să fiu primar cu mai puţin de 50 la sută din voturi! Faceţi şi voi la fel, şi nu validaţi primari fără credibilitate”

Publicat în 06.05.2016 la ora 11:00

Traian-Ursales-martie-2016Primarul comunei Meteş, Traian Nicolae Ursaleş, face o propunere surpriză foştilor colegi din PNL, şi anume să nu valideze niciun primar care nu obţine un scor de cel puţin 50 la sută în alegerile din 5 iunie 2016.

„Aşa după cum se ştie de către toată lumea, PNL-ul a cerut organizarea alegerilor locale în două tururi, pe motiv că nu este democratic să ajungi primar, dacă nu ai un bagaj electoral de cel puţin 50 la sută, ceea ce este un lucru adevărat. Numai că, această poziţie a PNL-ului este una fără credibilitate, dacă acceptă să-şi valideze primarii care vor fi aleşi din primul tur, fără a obţine un scor de cel puţin 50 la sută din voturile valabil exprimate. Eu, personal, vă declar că dacă peste 50 la sută din cetăţenii comunei Meteş nu apreciază ceea ce am făcut în aceşti ani pentru ei, nu o să fiu primar al comunei Meteş pentru următorul mandat.
În aceşti 8 ani, am reuşit să modernizăm comuna Meteş, dacă ţinem cont de faptul că s-au asfaltat 18 kilometri de drumuri comunale şi încă 4 kilometri sunt în lucru; s-a introdus apa potabilă, s-au modernizat şcolile şi căminele culturale, etc. Şi mai mult decât atât, fiecare cetăţean al comunei Meteş a fost respectat aşa cum se cuvine. Îi cunosc foarte bine pe locuitorii comunei mele, ca pe nişte oameni recunoscători, motiv pentru care stau destul de liniştit în privinţa obţinerii a cel puţin 50 la sută din voturile valabil exprimate”, ne-a declarat primarul popular.
Întrebat fiind ce se va întâmpla dacă, totuşi, procentajul va fi sub 50 la sută din voturile valabil exprimate, Ursaleş ne-a răspuns răspicat: „Sunt un om cu caracter, un om de onoare, şi nu accept să-mi încalc cuvântul. Dacă cel puţin 50 la sută nu apreciază ceea ce am făcut, atunci nu am ce căuta să mai fiu primar al acestei comune. Şi sper ca şi PNL-ul să gândească astfel, nu de alta, dar altfel nu mai pot avea pic de credibilitate”.
În încheiere, putem spune că gestul primarului comunei Meteş este unul curajos, care merită apreciat şi, din câte îl ştim noi, ar putea fi crezut pe cuvânt. Totuşi, aşteptăm să vedem cum se derulează lucrurile, atât la Meteş, cât şi la PNL Alba.

N. O.

Acest articol a fost citit de 97 ori

Un Comentariu la Traian Nicolae Ursaleş îşi provoacă foştii colegi din PNL: „Nu o să fiu primar cu mai puţin de 50 la sută din voturi! Faceţi şi voi la fel, şi nu validaţi primari fără credibilitate”

  1. Buciuman Emil Vasile Răspunde

    11.05.2016 la 10:00

    Bravo domnule primar!Cu toate că fac parte dintr-un alt partid politic,vă dau dreptate.Dacă vrei să dovedeşti că oamenii tăi sunt bine pregătiţi şi cu priză la cetăţeni,acceptă validarea numai acelor candidaţi pentru funcţia de primar care obţin cel puţin 50% din totalul de voturi valabil exprimate.Îi învăţaţi prea multe domnule primar !Ar fi trebuit să plece de la dînşii această idee.Din nou, felicitări !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.