zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Tânăr din Zlatna amendat cu 10.000 de lei, după ce a fost surprins pe DN 74A, în timp ce transporta cantitatea de 3,8 metri cubi de material lemnos fără acte de proveniență

Tânăr din Zlatna amendat cu 10.000 de lei, după ce a fost surprins pe DN 74A, în timp ce transporta cantitatea de 3,8 metri cubi de material lemnos fără acte de proveniență

Publicat în 28.06.2018 la ora 11:53

Marți, 26 iunie 2018, polițiştii Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu  reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Alba și specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcției Silvice Alba, au oprit pentru control, pe DN 74A, localitatea Șard, com. Ighiu,  jud. Alba, un autocamion  condus de un tânăr de 27 de ani din Zlatna.

Cu ocazia inventarierii materialului lemnos, de către specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj – Garda Forestieră Județeană Alba și Direcției Silvice Alba, s-a constatat că susnumitul transporta cantitatea de 3,8 mc. lemn rotund de esență salcâm, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Faţă de bărbat, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 10.000  lei, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010, privind contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos, 3.8 mc lemn, în valoare totală de 636 lei, a fost confiscată.

FOTO: ARHIVĂ

 

Acest articol a fost citit de 321 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.