zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Suspendarea activităţii Regiotrans lasă fără trenuri rutele Alba Iulia – Cugir şi Alba Iulia – Zlatna

Suspendarea activităţii Regiotrans lasă fără trenuri rutele Alba Iulia – Cugir şi Alba Iulia – Zlatna

Publicat în 10.03.2015 la ora 10:30

trenRegiotrans a fost obligată să întrerupă activitatea de transport feroviar de călători de marți, 17 martie 2015 și ”până la o dată care va fi comunicată în timp util”, se arată în adresa Autorității de Siguranță Feroviară Română (ASRF) emisă către operatorul de transport feroviar.

Regiotrans opera în județul Alba pe rutele Alba Iulia -Cugir și Alba Iulia – Zlatna.
”Stimați călători, va informăm faptul că urmare adresei nr.2120/294/16.03.2015 emisă de A.S.F.R.,  REGIOTRANS SRL  este obligată să întrerupă  activitatea  de transport feroviar de călători în zonă, începând cu data de 17.03.2015 și până la o dată pe care o vom comunica în timp util. Vă asigurăm că intreprindem toate diligențele necesare în vederea înlăturării acestui inconvenient. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a transmis conducerea SC Regiotrans SRL.
Inspectorii de siguranță feroviară au găsit probleme tehnice la 29 de garnituri, astfel că s-a dispus retragerea licenței fie până la scoaterea acestora din circulație și solicitarea unui nou certificat de siguranță, fie până la repararea defecțiunilor și solicitarea unui alt certificat de siguranță feroviară.
Regiotrans are licență de transport feroviar pe 50 de rute, care fac legătura în 20 de județe. Parcul rulant cuprinde 222 de automotoare, iar numărul salariaților este de aproape 3000.
Navetiștii și călătorii au fost luați prin surprindere de această decizie, acum trebuind să găsească alte mijloace de transport care să îi ducă la destinație.
Grupul de firme Regiotrans aparținea omului de afaceri Costel Comana, găsit spânzurat în toaleta unui avion care circula dinspre Bogota spre San Jose, pe 26 februarie 2015.

Acest articol a fost citit de 220 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.