zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » “Sunt convins că sunt atacat şi vreau să mă apăr în instanţă” declară primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran

“Sunt convins că sunt atacat şi vreau să mă apăr în instanţă” declară primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran

Publicat în 15.03.2013 la ora 13:41

Silviu Ponoran, primarul oraşului Zlatna, consideră controalele de care are parte în ultima perioadă administraţia pe care o conduce drept un atac ţintit asupra sa.  Este vorba despre controalele Curţii de Conturi, sesizări făcute la Prefectura Alba şi corecţiile financiare aplicate pentru investiţiile efectuate în localitate.

Edilul şef din Zlatna, prezent într-o conferinţă de presă a PDL Alba a ţinut să aducă în atenţie problemele cu care se confruntă administraţia locală cu privire la finalizarea lucrărilor pe care le are în desfăşurare. Acesta susţine că ducerea la bun sfârşit a principalelor lucrări este mult îngreunată de controalele şi corecţiile financiare aplicate în ultimul timp.

Una din problemele stringente pe care le are primăria din Zlatna o reprezintă arieratele, în valoare de 110 miliarde de lei vechi. Acestea sunt cele mai mari datorii acumulate în judeţul Alba de către o administraţie locală. Primarul susţine că s-a ajuns la o sumă atât de mare în urma implementării proiectelor prin Programul Operaţional Regional şi cele 7 proiecte de mediu începute la Zlatna, din care doar două se apropie de finalizare, şi anume reabilitarea albiei râului Ampoi şi proiectul privind salubrizarea.

Acest articol a fost citit de 293 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.