zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Sprijin pentru o familie greu încercată din orașul Zlatna. Au trecut printr-un accident și un incendiu, în doar două zile

Sprijin pentru o familie greu încercată din orașul Zlatna. Au trecut printr-un accident și un incendiu, în doar două zile

Publicat în 11.02.2019 la ora 14:13

O familie din Zlatna are nevoie de sprijinul nostru pentru a depăși un moment dificil. Cei doi soți, împreună cu fiica lor, în vârstă de 15 ani, au scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident auto, pentru ca 2 zile mai târziu să se trezească cu locuința mistuită de flăcări. Soții Trifan au o situație financiară modestă, soția fiind imobilizată în scaun rulant, diagnosticată de mai bine de 15 ani, cu scleroză multiplă, iar soțul, în incapacitate de muncă, după două operații la coloana vertebrală.

La sfîrșitul lunii trecute, cei trei membri ai familiei Trifan se deplasau către Câmpeni, iar în apropierea localității Feneș, s-au rasturnat în afara părții carosabile, fiind nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru scoaterea lor din interiorul mașinii. Din fericire, niciunul din ei nu a avut nevoie de spitalizare, rămânând doar cu trauma psihică a evenimentului rutier.

Aceștia s-au întors acasă, pentru ca după nici două zile, să fie treziți în miezul nopții, de flăcările care au cuprins tot podul casei lor. Toți cei aflați în locuință au scăpat teferi, însă pagubele produse de incendiu sunt însemnate.

Soții Trifan au fost ajutați până acum de către cunoștințe pentru a face unele reparații, însă au nevoie în continuare de bani pentru a face casa din nou locuibilă.

Astfel, toți cei care doresc să le vină în ajutor, pot face donații în lei, în contul RO22RNCB0013051499200001, deschis pe numele Trifan Simona Ioana. De asemenea, donațiile pot consta și în obiecte de mobilier, atât de utile în astfel de situații. Pentru asta, puteți contacta Asociația SM Speromax Alba, la numărul de telefon 0358/103.535, sau la sediul din Alba Iulia, str. Gladiolelor, nr. 3A, dar și familia Trifan, la numărul de telefon 0757.242.989.

Acest articol a fost citit de 2171 ori

Un Comentariu la Sprijin pentru o familie greu încercată din orașul Zlatna. Au trecut printr-un accident și un incendiu, în doar două zile

  1. Ionut Răspunde

    12.02.2019 la 2:58

    Acel IBAN nu e valabil…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.