zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Sprijin de la bugetul local pentru parohiile Zlatnei

Sprijin de la bugetul local pentru parohiile Zlatnei

Publicat în 24.05.2017 la ora 10:00

Consilierii locali din Zlatna au aprobat, într-o recentă ședință, acordarea de sprijin de la buget pentru mai multe parohii din localitate. Printr-o cerere înregistrată la Primăria oraşului Zlatna, Parohia Ortodoxă Română Vâltori, prin preot paroh Slevaş Mihai, a solicitat acordarea unui sprijin financiar pentru continuarea lucrărilor la casa parohială. S-a aprobat acordarea unui ajutor financiar în valoare de 10.000 de lei acestei parohii pentru continuarea lucrărilor la casa parohială.

Biserica Ortodoxă din satul Izvorul Ampoiului,  aparţinător oraşului Zlatna, a  solicitat acordarea unui sprijin financiar pentru completarea veniturilor proprii în vederea continuării lucrărilor la casa parohială. S-a aprobat acordarea unui ajutor financiar în valoare de 15.000 de lei, pentru completarea veniturilor proprii, în vederea continuării lucrărilor la casa parohială.
Parohia Ortodoxă Valea Mică, reprezentată prin preot paroh Vasilie Valentin Ilie, a solicitat acordarea unui sprijin constând din 40 mc lemn brad, din pădurea aflată în proprietatea publică a oraşului Zlatna, pentru refacerea integrală a acoperişului de la casa parohială. I-a fost acordată, cu titlu gratuit, cantitatea de 40 mc lemn răşinoase.
Parohia Ortodoxă Izvorul Ampoiului, reprezentată prin preot paroh Oneţ Petru, a mai solicitat acordarea unui sprijin constând în 20 mc lemn brad, din pădurea aflată în proprietatea publică a oraşului Zlatna, pentru realizarea unui gard. I-a fost acordat, cu titlu gratuit, cantitatea de 40 mc lemn răşinoase, Parohiei Ortodoxe Izvorul Ampoiului.

N. I. T.

Acest articol a fost citit de 108 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.