zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Reţeaua de apă potabilă din comuna Meteş, predată către S.C. Apa CTTA Alba

Reţeaua de apă potabilă din comuna Meteş, predată către S.C. Apa CTTA Alba

Publicat în 20.09.2013 la ora 10:00

primar-metesLa propunerea primarului Traian Nicolae Ursaleş, Consiliul Local al comunei Meteş, întrunit recent în şedinţă ordinară, a aprobat delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apă către S.C. APA CTTA S.A. Alba.

Serviciul de alimentare cu apă, lista bunurilor din domeniul public al comunei Meteş aferente sistemului public de alimentare cu apă de pe raza localităţii s-au concesionat printr-un contract de delegare, acordându-se mandat Asociaţiei de dezvoltare intercomunitară „APA ALBA”, al cărei membru este comuna Meteş, să semneze contractul de delegare, prin reprezentantul său legal, în numele comunei Meteş. Conform procesului verbal de recepţie de la terminarea lucrărilor, privind obiectivul: „Introducerea reţelei de apă potabilă în satele Presaca Ampoiului, Poiana Ampoiului, Văleni şi parţial Meteş” – valoarea lucrărilor executate este de aproximativ 1.600.000 de lei fără TVA.
De menţionat că investiţia a fost realizată din resurse financiare guvernamentale, în perioada 2009 – 2012, bani obţinuţi în baza Ordonanţei 577/1997.

Acest articol a fost citit de 377 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.