zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Reabilitarea Casei de Cultură „Horea Popescu” din Zlatna va fi scoasă pentru a treia oară la licitație de Compania Națională de Investiții

Reabilitarea Casei de Cultură „Horea Popescu” din Zlatna va fi scoasă pentru a treia oară la licitație de Compania Națională de Investiții

Publicat în 28.04.2019 la ora 21:20

La Zlatna, reabilitarea Casei de Cultură ”Horea Popescu” va fi scoasă pentru a treia oară la licitație de Compania Națională de Investiții.

La licitația organizată de CNI nu s-a prezentat niciun ofertant, iar Primăria Zlatna a fost nevoită să înnoiască devizul tehnic. Licitația pentru construirea unui „Mall Țărănesc” la Zlatna a fost reluată, tot din lipsa ofertanților.

Cu suportul logistic al GAL Valea Ampoiului – Valea Mureșului, prin care se derulează fondurile, la Zlatna se intenționează amenajarea unui târg de produse locale, tradiționale, pe structura și tradiția vechilor târguri de țară care se țineau în aceste locuri.

În hala alimentară din centrul orașului Zlatna, care va fi renovată prin GAL, se va dezvolta un concept de mall țărănesc, cu produsele tradiționale de pe Valea Ampoiului.

Acest articol a fost citit de 200 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.