zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Primăria Zlatna a anulat facilităţile de intrare la ştrandul oraşului

Primăria Zlatna a anulat facilităţile de intrare la ştrandul oraşului

Publicat în 10.05.2014 la ora 11:00

strand_zlatnaConsilierii locali din Zlatna au decis în ultima lor şedinţă să anuleze facilităţile de intrare la bazinele de înot ale primăriei deoarece banii colectaţi din vânzarea biletelor nu sunt deloc suficienţi pentru întreţinerea bazei sportive.

Tarifele de intrare au rămas neschimbate din 2011, când tot prin hotărâre de consiliu local s-a decis ca adulţii să plătească 20 lei/zi, 10 lei/zi pentru elevi şi studenţi, iar 5 lei/zi pentru copii de până la 6 ani.  Tot în 2011 s-a aprobat ca zilnic, după ora 14.00, să se aplice o reducere de 50% pentru adulţi, copii de peste 6 ani, elevi şi studenţi. “Efectul acestei reduceri a fost scăderea drastică a veniturilor care, în aceste condiţii, nu acoperă cheltuielile de întreţinere, în condiţiile în care dotările şi serviciile oferite sunt la standarde internaţionale. Ca urmare a faptului că acest obiectiv este unul de agrement şi nu unul social se impune revenirea la tariful iniţial, bugetul local nefiind în măsură să acopere o astfel de cheltuială”, se arată în motivarea proiectului de hotărâre.
Primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran a declarat pentru ziarul Unirea că bazinele au fost golite de apă acum trei săptămâni, pentru reparaţii, însă echipa de intervenţie nu a putut lucra din cauza ploilor repetate. “Azi au reuşit să aplice adezivul special care necesita suprafeţe uscate. Mai sunt defecţiuni la pompa instalaţiei de încălzire a apei din bazine. Bazinele vor fi reumplute rapid cu apă, dar aceasta va fi încălzită abia spre finele lunii mai, când se preconizează ca reparaţia instalaţiei să fie finalizată”, a explicat Ponoran.

Acest articol a fost citit de 800 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.