zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Primăria din Zlatna caută operator pentru salubrizare. Contract de peste 100.000 de euro pe 3 ani

Primăria din Zlatna caută operator pentru salubrizare. Contract de peste 100.000 de euro pe 3 ani

Publicat în 29.08.2013 la ora 11:43

Primăria Zlatna a lansat licitația pentru delegarea gestiunii serviciului de salubritate din oraș. Contractul se va încheia pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitate de prelungire, valoarea estimată fiind de 487.642 de lei fără TVA (aproximativ 108.000 de euro).

curatenie-pe-strada-zlatnaPotrivit caietului de sarcini, Serviciul public de salubrizare al Oraşului Zlatna, va cuprinde următoarele activităţi: precolectarea, colectarea şi transportul deşeurilor, inclusiv ale deşeurilor toxice periculoase din deşeurile menajere, cu excepţia celor cu regim special; sortarea deşeurilor; măturatul, spălatul, stropirea, golire coşuri de gunoi stradale şi întreţinerea căilor publice; curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ; colectarea, transportul, depozitarea şi valorificarea deşeurilor voluminoase provenite de la populaţie, instituţii publice şi operatori economici, neasimilabile celor menajere (mobilier, deşeuri de echipamente electrice şi electronice etc.); colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor rezultate din activităţi de construcţii şi demolări; organizarea prelucrării, neutralizării şi valorificării materiale şi  energetice a deşeurilor.

De asemenea, se vor încheia contracte individuale cu fiecare persoană fizică, respectiv persoană juridică (cheltuielile cu instituţiile administraţiei publice locale vor fi suportate de către bugetul local) iar redevenţa trebuie să fie de minim 5% fără TVA din veniturile lunare ale concesionarului.

În documentele de atribuire a contractului este precizat și nivelul maxim al tarifelor ofertate pentru prestarea serviciului. Astfel, pentru colectare şi transport deşeuri municipale persoane fizice şi asociaţii de proprietari prețul trebuie să fie de până la 5,2016 lei/persoană/lună; pentru colectare şi transport deşeuri municipale agenţi economici şi instituţii publice – 57,14 lei/mc/lună; tariful pentru măturat (manual şi mecanic), spălat, stropit, golire coşuri de gunoi stradale şi întreţinerea căilor publice – 12,10 lei/1000 mp/lună.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 21 octombrie 2013 iar atribuirea se va face în funcție de prețul avansat (80%) și nivelul redevenței (20%).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 398 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.