zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Percheziție la Ampoița efectuată de polițiștii din Meteș și Sebeș în legătură cu un furt de motorină

Percheziție la Ampoița efectuată de polițiștii din Meteș și Sebeș în legătură cu un furt de motorină

Publicat în 29.04.2014 la ora 12:22

furt-motorinaPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţei Municipiului Sebeş au continuat activităţile de cercetare, în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a lui T.C., de 41 de ani, din comuna Şpring, care este învinuit de comiterea infracțiunii de „efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos”.

În cursul zilei de luni, 28 aprilie a.c., în baza unui mandat de percheziţie emis în cauză de Judecătoria Sebeş, poliţiştii din Sebeş și Meteş au efectuat o percheziţie domiciliară în localitatea Ampoiţa, ocazie cu care au găsit cantitatea de 330 litri motorină, despre care există indicii că provine din activitatea infracţională a persoanei cercetate.

Reamintim că în data de 25 aprilie au fost efectuate alte două percheziţii domiciliare, în localităţile Gîrbova şi Şugag, în vederea documentării activităţii infracționale a învinuitului.

Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat că T.C., de 41 de ani, din comuna Şpring, angajat al unei societăţi comerciale din Germania,  la plecarea în concediul de Paște în România, nu a predat cardul de combustibil pe care-l avea în gestiune iar în perioada 18-19.04.2014, a extras, prin folosirea în mod neautorizat şi fraudulos a cardului, cantitatea de 1.602 litri motorină, în valoare de 10.142 lei de la o staţie de carburant din municipiul Sebeş.

Ulterior, bărbatul a vândut combustibilul diferitor persoane din localităţile învecinate municipiului Sebeş.

Cu ocazia celor două percheziţii efectuate în data de 25 aprilie, poliţiştii au identificat şi recuperat 300 de litri de motorină.

Acest articol a fost citit de 350 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *