zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Pe stadionul „Minaur” din Zlatna vor fi montate încă 1000 de scaune la tribuna întâi, în vederea găzduirii de meciuri internaționale

Pe stadionul „Minaur” din Zlatna vor fi montate încă 1000 de scaune la tribuna întâi, în vederea găzduirii de meciuri internaționale

Publicat în 08.10.2018 la ora 15:53

Stadionul „Minaur” din Zlana a fost în centrul atenției în urmă cu două săptămâni, când a găzduit, în condiții foarte bune, partida dintre Unirea Alba Iulia și FCSB, contând pentru „16”-imile Cupei României.

Cu acel prilej, singurei arene cu instalație de nocturnă din județul Alba i-au fost aduse o serie de modernizări: s-au montat 280 de scaune de plastic în tribuna întâi, s-au refăcut cabinele de transmisie, s-au pus porți și plase noi, au fost înlocuite gradenele (unde era cazul) și a fost inaugurată o nouă tabelă electronică. Și eforturile nu se opresc aici, iar în scurt timp, probabil în luna noiembrie, se va continua montarea de scaune, încă 800, în întreaga tribună întâi. Apoi, în funcție și de fundurile alocate de Primăria din localitate, și de starea vremii, se încearcă mărirea capacității tribunei a doua, cu încă două rânduri (în funcție și de configurația sectorului în cauză), pentru a fi amplasate scaune de plastic și în respectiva zonă.

De ce aceste demersuri? Pentru că oficialitățile din Zlatna speră ca în cel mai scurt timp posibil, în localitatea de pe Ampoi, să fie organizate partide internaționale ale diverselor loturi “tricolore” de juniori, dar și ale echipelor naționale de fotbal feminin. “Am purtat o corespondență pe această temă cu FRF și trebuie să îndeplinim anumite condiții. Vrem să instalăm un sistem de supraveghere video, iar la finalul lucrărilor, întreaga arenă să fie dotată cu locuri pe scaune. Zlatna poate intra, de anul viitor, în circuitul jocurilor internaționale, să găzduim partide de fotbal feminin ale naționalei de tineret, dar și acțiuni ale diverselor echipe naționale de juniori ale României”, a confirmat primarul Silviu Ponoran.

Acest articol a fost citit de 251 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.