zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Modernizat prin fonduri europene, valoarea unui drum forestier din Zlatna a crescut de aproape… 450.000 de ori!

Modernizat prin fonduri europene, valoarea unui drum forestier din Zlatna a crescut de aproape… 450.000 de ori!

Publicat în 01.09.2015 la ora 12:00

zlatnaValoarea drumului forestier de pe Valea Rânelii de lângă Zlatna a crescut de la zero la 450.000 de lei după ce a fost amenajat și asfaltat pe bani europeni.

Modernizarea drumului forestier Valea Rânelii a fost făcută prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală – Axa IV – LEADER – Grupul de Acțiune Local Valea Ampoiului –Valea Mureșului, Submăsura 411.2 – ”Infrastructură de acces, creşterea animalelor, procesare primară, turism şi protecţia naturii”. În urma investiţiei realizate, valoarea drumului a crescut la 442.982,66 de lei.
Prin HCL 104/2011 s-a aprobat completarea inventarului Domeniului Public al oraşului Zlatna cu   bunul imobil „Drum forestier Valea Rânelii”, cu valoare de inventar zero. În cadrul unei recente ședințe de consiliu local s-a decis ca inventarul domeniului public al Unităţii Administrativ-Teritoriale Zlatna, să fie  completat cu  „Drumul forestier Valea Rânelii”  și cu cât valorează acesta în prezent, respectiv 442.982,66 de lei.  Conform legii, asigurarea accesului public la investiţia realizată acum prin proiect se va face fără taxe pe o perioadă de 5 ani de la finalizarea acesteia.

Acest articol a fost citit de 84 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *