zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Mijlocaşul zlătnean Andrei Mărginean a fost titular în reprezentativa România Under 16 contra reprezentativei Italiei Under 15, scor 0-1

Mijlocaşul zlătnean Andrei Mărginean a fost titular în reprezentativa România Under 16 contra reprezentativei Italiei Under 15, scor 0-1

Publicat în 16.02.2017 la ora 13:04

Dacă în precedenta confruntare, antrenorul Sorin Colceag l-a introdus doar la pauză pe jucătorul legitimat la CS Zlatna, în acest al doilea meci, Andrei Mărginean a intrat în primul unsprezece şi a evoluat până în minutul 65, când a fost substituit de Călin. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 30 de Cancello, după o nesincronizare a defensivei României.

Andrei Mărginean a strâns 4 partide pentru România Under 16, două dintre acestea din postura de titular, următoarea acţiune a naţionalei Under 16 fiind în Olanda. Mijlocașul Andrei Mărginean (CS Zlatna) are o șansă unică a carierei, urmând ca la vârsta de 16 ani să semneze cu Manchester United, făcând un pas imens spre fotbalul profesionist!

Până în luna iulie când poate semna contractul conform normelor în vigoare, Mărginean va merge în luna aprilie timp de trei săptămâni la Manchester United pentru a trece probele medicale și a se acomoda cu rigorile fotbalului britanic.

sursa: FRF

Acest articol a fost citit de 24 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.