zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Marți, 5 iulie 2016: Tinerii de pe raza orașului Zlatna și din împrejurimi sunt invitați să participe la „Întâlnirea tinerilor creștini”

Marți, 5 iulie 2016: Tinerii de pe raza orașului Zlatna și din împrejurimi sunt invitați să participe la „Întâlnirea tinerilor creștini”

Publicat în 01.07.2016 la ora 14:48

tineri-crestini-intalnire-zlatna-2016Grupul de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia în parteneriat cu Parohiile de pe raza oraşului Zlatna şi Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” invită tinerii de pe raza oraşului şi localităţile componente la „Întâlnirea tinerilor creştini” din zona Zlatna.

Acţiunea va avea loc marţi 5 iulie 2016 şi va debuta de la ora 10.00 cu o slujbă de Te-deum urmată de prelegerea „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte!” susţinută de etnograful Petruţa Pop, la biserica parohiei Zlatna 1.

După acest moment tinerii participanţii se vor deplasa la Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” unde vor fi antrenaţi, de către animatori socio-educativi, să cunoască educaţia non-formală în cadrul unor ateliere de dezvoltare personală.

Aceste ateliere au în vedere un proces de îmbunătăţire a propriei persoane: începând cu mişcarea, relaţionarea, socializarea, dragostea, comunicarea, creativitatea şi orice alt domeniu ce atinge omul, ca fiinţă. După atelierele de animaţie, programul va continua cu un moment artistic al tinerilor şi cu masa de prânz. Acţiunea destinată tinerilor din zona Zlatna se bucură de susţinerea financiară a Consiliului local şi a Primăriei oraşului Zlatna.

Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia şi se încadrează în activităţile ce se desfăşoară în toată ţara, în anul 2016 Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.

Protopop,
Preot Teofil Slevaş

Acest articol a fost citit de 489 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.