zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Mâine, la Zlatna se inaugurează Palatul administrativ al orașului, un tren de epocă și începe FIFE 2015

Mâine, la Zlatna se inaugurează Palatul administrativ al orașului, un tren de epocă și începe FIFE 2015

Publicat în 04.06.2015 la ora 11:28

primaria-oras-zlatnaLa finalul acestei săptămâni, oraşul Zlatna va găzdui mai multe evenimente. Astfel, mâine va începe Festivalul Internaţional de film etnografic ediţia a-III-a, se va inugura Palatul administrativ al oraşului şi un tren de epocă.

Programul special va începe vineri, de  la ora 12:15 cu îmbarcarea invitaţilor în tren, la  gara Zlatna şi plecarea spre gara Pătrânjeni. Se va face o călătorie dus-întors pe traseul Zlatna (12.15) – Pătrânjeni (12.50) cu un tren de epocă pus în mişcare de o locomotivă cu abur din 1906.

La ora 14:00, se va inaugura Palatul administrativ al oraşului Zlatna aflat în centrul oraşului – o clădire de patrimoniu din secolul XVI, recent reabilitată.

Festivităţile vor continua cu parada portului popular de la ora 18:00, apoi spectacol folcloric, iar după ora 20:00 în curtea noii primării vor fi proiectate filmele din programul FIFE.

Acest articol a fost citit de 218 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.