zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Mâine încep Zilele Orașului Zlatna – 2019. Vezi programul

Mâine încep Zilele Orașului Zlatna – 2019. Vezi programul

Publicat în 02.08.2019 la ora 22:21

În zilele de 3 și 4 august 2019, Primăria orașului Zlatna și Consiliul Local vă invită la manifestările cu ocazia zilelor orașului.

Sâmbătă, de la ora 17.00, se va desfășura, pe artera principală a orașului, parada portului popular. De la ora 18.00 se va desfășura un spectacol folcloric pe stadion.

Duminică, de la ora 9.30, debutează crosul ROGVAIV, organizat de Alba Aluminiu în parteneriat cu Primăria Orașului Zlatna. De la ora 18.00 se desfășoară festivitatea de premiere pentru câștigătorii crosului ROGVAIV iar de la ora 18.30 – se va desfășura un spectacol de muzică ușoară. Spectacolele vor avea loc la Zlatna Sport Center (Stadion).

Vor încânta publicul: Mariana Anghel, Sava Negrean Brudașcu, Tinu Vereșezan, Vasile Coca, Cristian Pomohaci (prima revenire pe o scenă din județul Alba, după scandalul intens mediatizat de anii trecuți). Muzică ușoară: Alexandra Ungureanu, Talisman, DJ Sava, Englezu. Vor evolua pentru dumneavoastră ansamblurile: Grupul de Tulnicărese ”Moațele” din Câmpeni, Ansamblul ”Banul Mihalcea” din Mihalţ, Ansamblul de dansuri ”Mărginenii de pe Valea Frumoasei”, Ansamblul de dansuri ”Brădeasa” din Țara Moţilor, Ansamblul de dansuri ”Fiii moţilor” din Buceş, Traian Paşca, Cruciţa Cistelecan, Corina Cherecheş, Ana Munteanu, Adriana Hagâu, Ana Georgeta Balla, Maria Dan Păucean, Delia Drăgan, Mariana Pop, Ansamblul ”Doina Ampoiului” din Zlatna, Călușarii de la Trâmpoiele, Călușarii din Valea Mică, Ansamblul de dansuri ”Efthymos” al comunității elene din Braşov, Ansamblul de dansuri maghiare ”Păstrătorii de datini” din Lopadea Nouă.

Acest articol a fost citit de 175 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.