zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Investiţii de peste 7 milioane de lei în reţelele de apă din Zlatna, predate operatorului Apa CTTA Alba

Investiţii de peste 7 milioane de lei în reţelele de apă din Zlatna, predate operatorului Apa CTTA Alba

Publicat în 10.01.2018 la ora 10:00

Oraşul Zlatna este beneficiar al Programului – Pilot pentru reabilitarea zonelor foarte poluate Zlatna şi Copşa Mică, Subprogramul “Reabilitarea zonei foarte poluate Zlatna“ – pe baza convenţiei nr. 5541/2006, încheiată cu Ministerul Mediului.

Printre proiectele de investiții s-a regăsit și obiectivul ”Extinderea reţelei de apă potabilă pe teritoriul administrativ al oraşului Zlatna”. În cadrul acestui proiect de investiţii s-au realizat reţele noi de apă care, pentru buna funcţionare a serviciului de alimentare cu apă, au fost puse la dispoziţia operatorului APA CTTA Alba.

Astfel, consilierii locali din Zlatna au aprobat punerea la dispoziţia operatorului Societatea Comercială Apa CTTA SA a următoarelor mijloace fixe realizate în cadrul obiectivului de investiţii ”Extinderea reţelei de apă potabilă pe teritoriul administrativ al oraşului Zlatna”: conducta principală de distribuţie – 3.420.924,52 de lei, reţele de distribuţie sat Pătrângeni – 795.880,84 de lei, reţele de distribuţie sat Galaţi – 723.025,17 de lei, reţele de distribuţie sat Valea Mică – 510.490,59 de lei, reţele de distribuţie sat Feneș – 1.132.811,03 lei.

Valoarea totală a reţelelor este de 7.109.772,64 de lei, cu TVA. Mijloacele fixe, nominalizate mai sus au fost transmise spre administrare şi exploatare Societății Comerciale Apa CTTA SA pe durata delegării gestiunii serviciului de alimentare cu apă şi canalizare.

N. I. T.

Acest articol a fost citit de 110 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.