zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Gluma se îngroașă în cazul fraudei de la sucursala CEC Bank din Zlatna

Gluma se îngroașă în cazul fraudei de la sucursala CEC Bank din Zlatna

Publicat în 26.08.2016 la ora 18:50

cec-bank19 persoane au reclamat la Poliție, până astăzi la ora 12.00, că au rămas fără banii din conturi, după ce și-au depus economiile la filiala din Zlatna a CEC Bank, în acest caz fiind în desfășurare o anchetă pentru delapidare.

Potrivit IPJ Alba, 19 persoane au depus plângere la poliție, reclamând că au rămas fără banii din conturi. O anchetă privind suspiciuni de delapidare la sucursala CEC Zlatna a fost demarată de polițiști, după ce lumea a început să vorbească, prin oraș, că din conturile unor clienți lipsesc bani.

Totul a pornit de la doi localnici care, se pare, s-au trezit fără bani în cont, iar aceste cazuri nu sunt singulare. Joi și vineri zeci sau chiar sute de persoane s-au înghesuit la bancomat să-și verifice conturile, iar joi seara a avut loc un protest.

În acest caz, sunt acuzate două femei, surori, care au fost concediate. Majoritatea pagubitilor sunt oameni in varsta, care astazi au mers la banca sa ceara explicatii. Paguba estimata este de sute de mii de euro.

Disperati, zeci de oameni din Zlatna, dar si din localitatile invecinate, s-au strans in aceasta dimineata in fata bancii. Rand pe rand au stat de vorba cu angajatii de acolo pentru a vedea cum isi pot recupera banii.

Oamenii si-au depozitat in conturi economiile de o viata, subventiile de la Uniunea Europeana sau chiar si bani munciti din greu in strainatate pentru o casa noua. Unul dintre pagubiti,de exemplu, a pierdut 85 de mii de euro, bani castigati cu truda in Spania, si economisiti cu greu timp de ani de zile.

Acest articol a fost citit de 1337 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.