zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Din Județ » Foto: Ion Dumitrel și Corneliu Olar, pregătiți să plece ”în țară”

Foto: Ion Dumitrel și Corneliu Olar, pregătiți să plece ”în țară”

Publicat în 03.06.2013 la ora 15:30

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, prim-vicepreședinte al Organizației județene a PDL, împreună cu Corneliu Olar, fostul deputat al moților, fac pregătiri să plece ”în țară”, dar nu cu doniți și cu ciubară sau cu ciucuri de rășină să îi deie pe fărină, ci pentru un scop european.

Ion-Dumitrel-si-Corneliu-OlarPotrivit informațiilor pe care le deținem, PDL Alba a obținut de la Centru promisiunea unui loc eligibil, adică în primele 7 de pe listă, pentru alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor, iar singura persoană care a fost nominalizată până în prezent pentru acest loc este Corneliu Olar. Desigur, încă nu poate fi vorba despre o nominalizare oficială chiar dacă a avut loc într-o ședință din cadrul Biroului Politic Județean al PDL, deoarece în cursă se mai pot înscrie și alți cadidați.

Într-o discuție pe care am avut-o joi dimineața cu Corneliu Olar, înainte de sosirea la Alba Iulia a președintelui PDL Vasile Blaga, fostul deputat al moților ne-a confirmat că are sprijinul lui Ion Dumitrel pentru o eventuală candidatură la europarlamentare. Ba mai mult decât atât, Ion Dumitrel i-ar fi promis lui Corneliu Olar că vor colinda împreună tot Ardealul pentru a strânge voturile necesare.

Le urăm celor doi politicieni care au decis să plece ”în țară” să umple căruța din imagine cu cât mai multe voturi!

Di, murgule, di!

sursa: www.ziarulunirea.ro

Acest articol a fost citit de 380 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.