zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Fostul primar al Zlatnei, Daniel Negrea s-a înscris la concursul pentru funcția de director adjunct al ITM Alba

Fostul primar al Zlatnei, Daniel Negrea s-a înscris la concursul pentru funcția de director adjunct al ITM Alba

Publicat în 04.06.2013 la ora 14:59

Daniel Negrea (PNL), fost viceprimar și primar al orașului Zlatna, în perioada 2000-2002, respectiv 2002-2004, s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcței de inspector șef adjunct în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă al județului Alba (ITM).

itm-alba-sediu-zlatnainfoConcursul este programat pentru data de 3 iulie și este organizat la București de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

Negrea este membru PNL doar din anul 2007, iar în 2008 a fost candidatul liberalilor la funcția de primar al orașului, acesta fiind înviins atunci de actualul primar Silviu Ponoran.

Liberalul are 53 de ani, este casatorit, are doi copii si este de profesie inginer mecanic. A mai ocupat funcția de manager la Spitalul Orasenesc Zlatna.

Deși reprezentanții partidelor politice aflate la putere afirmă neîncetat că ei nu susțin anumite persoane pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere ale instituțiilor deconcentrate, repetând că oricine îndeplinește condițiile are dreptul să se înscrie la concurs, iată că mereu, doar membrii acestor partide participă și câștigă funcțiile. De cele mai multe ori la examenele organizate de ANFP concurența este nulă, participând  doar câte un singur candidat, cum a fost în cazul OIR POS DRU Alba Iulia, AJOFM Alba, DSV Alba, etc.

Sala

Acest articol a fost citit de 317 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.