zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Fiind un băsist convins, primarul Traian Ursaleş va candida la Primăria Meteş din partea Mişcării Populare

Fiind un băsist convins, primarul Traian Ursaleş va candida la Primăria Meteş din partea Mişcării Populare

Publicat în 16.12.2015 la ora 11:00

Traian-Ursales-candidat-MP-Primaria-MetesPrimarul comunei Meteş, Traian Ursaleş, a declarat vineri, la Alba Iulia, în cadrul unei conferinţe de presă organizate de Mişcarea Populară Alba, că la alegerile locale din 2016 va participa din partea acestei formaţiuni politice şi că astfel speră să fie dat afară din Partidul Naţional Liberal.

Traian Ursaleş şi-a justificat declaraţia spunând că el niciodată nu a recunoscut că este membru al PNL, fiind înscris în PD, transformat în PDL. Edilul, care este înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, a repetat că este un băsist convins, iar dacă Mişcarea Populară nu s-ar fi înfiinţat, tot nu ar fi candidat din partea PNL, ci independent. „Mie mi se pare un lucru ciudat, în atâţia ani să te lupţi unul cu altul şi peste noapte să îi devii frate (n.r. PDL-PNL). E un lucru forţat. Sunt multe cazuri în judeţ care vor izbucni”, a afirmat Ursaleş. Acesta a mai spus că, dacă va fi dat afară din PNL mâine, poimâine se va înscrie în MP şi nu face acest pas singur pentru a nu-şi pierde funcţia de primar.
După declaraţiile primarului Traian Ursaleş, Clement Negruţ a reamintit scena în care Traian Băsescu a spus „adio PDL” de la perdeluşă. „De la momentul în care Băsescu a spus adio, m-a sunat şi m-a întrebat (n.r. Ursaleş) «ce faci?», şi i-am spus că, din momentul acela, şi eu am plecat. Mi-a spus următorul lucru: «Indiferent ce proiect va fi al preşedintelui Băsescu, acolo voi fi şi eu». Când nu se ştia nimic”, a afirmat Negruţ.

D. S.

Acest articol a fost citit de 22 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *