zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Femeie din Zlatna spulberată de un autoturism, pe trecerea de pietoni din dreptul fabricii IPEC din Alba Iulia

Femeie din Zlatna spulberată de un autoturism, pe trecerea de pietoni din dreptul fabricii IPEC din Alba Iulia

Publicat în 30.10.2018 la ora 12:24

O femeie din Zlatna a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în această dimineața, cu multiple fracturi, după ce a fost lovită puternic de un autoturism, pe trecerea de pietoni din dreptul fabricii IPEC, din Alba Iulia.

Momentul producerii accidentului a fost surprins  cu o cameră de supraveghere instalată pe o clădire din zonă.

În imagini se observă cum femeia s-a asigurat înainte să pășească pe trecerea de pietoni. Pe prima bandă oprește o mașină care îi acordă prioritate, însă pe a doua bandă apare cu viteză un autoturism care o surprinde, o lovește în plin și o proiectează la câțiva metri distanță, pe carosabil.

Având în vedere creșterea numărului de accidente pe respectiva trecere de pietoni, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Paul Voicu a declarat: ”Analizăm cu maximă urgență, împreună cu Poliția Municipiului, soluția amplasării de semafoare cu buton, amplasate în consola deasupra părții carosabile. E clar ca nu s-a redus viteza, dar noi suntem datori să suplimentăm măsurile de siguranță”.

Acest articol a fost citit de 2939 ori

Un Comentariu la Femeie din Zlatna spulberată de un autoturism, pe trecerea de pietoni din dreptul fabricii IPEC din Alba Iulia

  1. Stoica Ioana Răspunde

    30.10.2018 la 12:55

    Buna ziua eu sunt din Zlatna cine este femeia accidentată ? Va rog spuneti-mi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.