zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Elevii din Meteș au confecţionat mărţisoare, care au fost puse spre vânzare la „Târgul Mărțișorului”

Elevii din Meteș au confecţionat mărţisoare, care au fost puse spre vânzare la „Târgul Mărțișorului”

Publicat în 01.03.2018 la ora 17:02

Mărţişorul este simbolul primăverii, al optimismului şi al preţuirii. Munca elevilor din ciclul primar, de la școlile de pe raza din comunei Meteș, a fost răsplătită astăzi în cadrul evenimentului ‘’Târg al Mărțișorului’’.

Este primul an în care elevii din clasele primare ale şcolilor din comuna Meteş au confecţionat mărţisoare, care au fost puse spre vânzare. Primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruța, alături de viceprimarul comunei Dan Sânzâiana, au vizitat toate școlile din comună și au cumpărat mărțișoare de la copii, pe care le-au dăruit, ulterior doamnelor și domnișoarelor prezente, în cele 4 școli. Adevărate opere de artă, mărțișoarele au fost expuse în holurile şcolilor din Tăuţi, Ampoiţa, Presaca Ampoiului şi Meteș.

„Mă bucur că, acțiunea ‘’Mărțișorul’’ de astăzi a adus un zâmbet pe fața copiilor, dar și a celor prezenți la eveniment. Banii pe mărţişoare le-au rasplatit copiilor munca depusă. Cu această ocazie, le doresc doamnelor și domnișoarelor, de 1 Martie – ‘’O primăvară frumoasă!”, a declarat primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruţa.

Acest articol a fost citit de 64 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.