zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Administrație » Edilul șef al orașului Zlatna, Silviu Ponoran, între câștigătorii Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală

Edilul șef al orașului Zlatna, Silviu Ponoran, între câștigătorii Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală

Publicat în 20.12.2013 la ora 17:09

silviu-ponoran-primar-zlatnaSilviu Ponoran, edilul șef al orașului Zlatna este singurul edil din județul Alba aflat pe lista câștigătorilor Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală. Acesta a fost premiat pentru ”Cel mai bun proiect la secţiunea Activităţi Recreative, la nivelul Regiunii Centru”.

Gala Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală „Cele Bune să se-adune!”, ediţia 2013 a avut loc recent, la Brașov. Aflată la cea de-a doua ediţie, competiţia a fost organizată de Revista Română de Administraţie Publică Locală, publicaţie ce şi-a asumat încă de la început misiunea de a contribui la recunoaşterea serviciului public prin promovarea reuşitelor din domeniul administraţiei publice, în special cea locală, şi prin încurajarea excelenţei.

Gala de decernare a premiilor s-a desfășurat în cadrul FAR – Forumul Administrației Românești, eveniment la care s-au decernat și premiile ”APL.H – Administrația locală la înălțime” pentru cei mai buni primari şi funcţionari publici. În acest caz, pe lista celor premiați nu s-a aflat nici un edil din județul Alba.

Acest articol a fost citit de 476 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.