zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » După ce a întreținut raporturi sexuale cu o minoră dintr-un centru de plasament un tânar din Zlatna a fost arestat

După ce a întreținut raporturi sexuale cu o minoră dintr-un centru de plasament un tânar din Zlatna a fost arestat

Publicat în 20.05.2013 la ora 19:53

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată în data de 20 aprilie cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, o minoră de 14 ani, dintr-un centru de plasament din Alba Iulia a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr de 22 de ani din oraşul Zlatna.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că minora s-a deplasat la data respectivă cu J.M., de 22 de ani la o casă abandonată de pe o stradă din  municipiul reşedinţă de judeţ, unde a întreţinut cu acesta raporturi sexuale. De asemenea poliţiştii au mai stabilit faptul că minora a mai întreţinut, în repetate rânduri, în cursul anului 2012, raporturi sexuale cu acesta.

Ieri, 24.04.2012, faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „act sexual cu un minor”, urmând ca la data de 25.04.2012 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu propunere de arestare preventivă.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 304 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.